InterLink = mere trafik på hjemmesiden

   
Deltag i InterLink, og opnå:
  • Gratis deltagelse
  • Flere besøg på hjemmesiden
  • Målrettet eksponering
           
Idéen bag InterLink er at sammenkæde en kreds af udbydere af forskellige varer eller ydelser til mindre og mellemstore virksomheder med det formål at øge besøgsfrekvensen på deltagernes hjemmesider ved gensidig henvisning.

Forudsætningen for at opfylde formålet er at få samlet en deltagerkreds med et så interessant udbud, at det kan få besøgende på deltagernes hjemmesider til at benytte en InterLink-facilitet på siderne og klikke sig frem også til andre deltageres hjemmesider.

InterLink-faciliteten fremkommer ved at indsætte et lille stykke HTML-kode på deltagernes hjemmesider, hvorved disse bliver udstyret med en diskret topbar indeholdende en "drop down"-liste med titlerne på alle InterLink-deltageres hjemmesider. Med et museklik på en titel vælges den pågældende hjemmeside. Se eksempel Anbefalet kontoplan.

For at komme i betragtning skal en hjemmeside omhandle varer eller ydelser, som dels har interesse for mindre og mellemstore virksomheder, dels kan passe ind i de øvrige deltageres udbud (ikke konkurrenter). Siden skal være vel udført og pænt besøgt.

Blandt modtagne anmodninger om deltagelse udvælges de hjemmesider, som findes bedst egnede til opfyldelse af InterLink's formål. Deltagelse er gratis.

Anmodning om deltagelse i InterLink
   

Version 4.0

Til forside    Udskriv denne side

©   VIBER.
1998, 2002

  Download demo-version af KonteringsGuide  


Kontakt os

 Produkter
KonteringsGuide
Forstå økonomistyring
Forstå virksomheds-
regnskab
Kursus
Bestilling
Bliv forhandler
 Software
Download demo
Registrering
 Support
FAQ   (? og svar)
Support / Fejlmelding
 Diverse
Forside
TANTALUS-modellen
Formelsamling
Økonomisk ordliste
Citater om økonomi
Kontakt os
Hvem er vi
Nyhedsbrev
chart.dk